FRÅN STRATEGISK RÅDGIVNING TILL TAKTISKT GENOMFÖRANDE

Vi som arbetar på Grepp har mångårig erfarenhet både från byrå- och kundsidan. Vi tror på långsiktiga samarbeten och att bra kommunikation i grunden handlar om goda relationer och en förståelse för kundens utmaningar. När ett och ett blir tre. När vi överträffar målen. När kunderna säger ”Wow” och skickar trevliga mail till oss. Då vet vi att vi är på rätt väg, och att vår erfarenhet använts till det som vi är bra på – att skapa kommunikation som verkligen fungerar. I vårt nätverk av professionella samarbetspartners skapar vi de bästa förutsättningarna för just ditt uppdrag.

I vårt stora nätverk av samarbetspartners integrerar vi digital strategi, PR, event och film – bland annat

TJÄNSTER

Projektledning
Copywriting
Art direction
(Varumärkeskoncept och plattformar, grafisk identitet, logotyper, förpackningsdesign, illustrationer, 3D, audio- och video, IX/UX design)
Produktion (trycksaker, butiks- och annonskampanjer, reklamfilm, voice overs, hemsidor, e-handel, banners, animeringar m.m.)
Fotouppdrag
(reklam, produkt, studio, porträtt, mat, miljö)
Affärs-
och organisationsutveckling
Kommunikations- och varumärkesstrategier
Kampanjplanering (strategisk/taktisk)

CHRISTIAN ROOSVALLSTRATEGISK PROJEKTLEDARE/COPY

Christian har arbetat med kommunikation, marknadsföring och försäljning i hela sitt verksamma liv och har innehaft befattningar som produkt- marknadschef och VD. Han har koll på att strategin lirar med taktiken – att budgeten håller och att målen nås. Han projektleder, formulerar och levererar – allt så att verkligheten överträffar förväntningarna. Christian är också medlem i SFF och utför fotouppdrag inom reklam, produkt och miljö.

Strategisk projektledning (koncept, kommunikation, varumärke)
Rådgivning och bollplank till VD, ledningsgrupper och styrelse
Interimsuppdrag inom marknadsföring, kommunikation, affärsutveckling
Produktionsledning (taktiskt genomförande av projekt)
Copy (text och rubrik, talskrivning , artiklar, sälj- och nyhetsbrev, annonser mm)
Fotografering (produkt, miljö, reklam)

THOMAS KJELLBERGART DIRECTOR

Thomas har koll på formen. Han är fröet till det goda, som växer till något stort. Ge honom en utmaning och du får ett mästerverk tillbaka. Thomas arbetar på bred front – från strategi till färdigt original. Fråga våra kunder om hans otroliga förmåga att alltid hitta nya infallsvinklar till ett designkoncept, en ny förpackning eller en annonskampanj. Dom vet. Vi vet.

Art Direction (design/koncept/strategi, logotyper, formgivning, illustrationer)
Fotografering (produkt, miljö, reklam)
Original

MIKAEL HAGSTRÖMART DIRECTOR

Micke har mångårig erfarenhet som AD, grafisk formgivare med speciell kunskap inom digital marknadsföring. Jobbar även med 3D-grafik samt audio- & videoproduktion. Han är också envis som en … vilket gör att du alltid kan lita på att jobbet blir gjort.

Art Direction (design/koncept/strategi, logotyper, formgivning, illustrationer)
3D (Cinema 4D)
Audio- & videoproduktion (reklamfilm etc)
Webbdesign (WordPress, html5)
Original